Singuratate ... spre recreere

O alta misiune dificila a detectivilor nostri s-a desfasurat pe o insula din Marea Mediterana. Clientul nostru ne-a relatat faptul ca subiectul va pleca pe acea insula unde va petrece cateva zile de concediu in singuratate spre a se linisti si a scapa de stres. Am reusit sa obtinem o cazare intr-un loc apropiat de hotelul in care urma sa se cazeze subiectul si in aceeasi zi l-am reperat. Ulterior, am costatat ca subiectul se intalnea dimineata cu o persoana necunoscuta in afara hotelului si plecau impreuna cu un autoturism inchiriat. Detectivii nostri au inchiriat o masina de la aceeasi firma ca si persoana necunoscuta. La sediul societatii au obtinut informatii legate de identitatea persoanei respective precum si statiunea si hotelul la care aceasta locuia.

In zilele urmatoare s-a observat si documentat, urmarindu-i pe cei doi, faptul ca mergeau la plaja in statiunea in care persoana necunoscuta era cazata petrecandu-si timpul impreuna la plaja, in camera de hotel a persoanei si la restaurantele din zona.

Ulterior cei doi se intorceau la hotelul subiectului si se desparteau la o oarecare distanta evitand sa fie vazuti impreuna de catre personalul hotelului. In acest fel s-a reusit documentarea unei relatii extraconjugale pe care cei doi s-au straduit s-o ascunda cu destula imaginatie, dar...